Πάτρα: “Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη” – Τι υποστηρίζει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Σοκ στο πανελλήνιο έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μιλά για την Ρούλα Πισπιρίγκου, την μάνα που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της και τονίζει πως “δεν είναι άρρωστη”.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” για την Ρούλα Πισπιρίγκου, o Δημήτρης Σούρας κάνει λόγο για διαταραχή και για εμμονή με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

“Δεν μίλησε κανείς για αρρώστια. Είναι η πρώτη φορά που όλοι οι ειδικοί της ψυχικής υγείας έχουν την ίδια γνώμη. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Όταν τα φώτα σβήνουν και φεύγουν οι κάμερες μένει η αλήθεια της ζωής. Τελείωσαν οι υπερβολές και οι υπερεκθέσεις” ανέφερε ο γνωστός ψυχίατρος.

“Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη. Όλη η πορεία έδειξε κάτι απλό. Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές που η οικογένεια τις βλέπει από μικρή ηλικία. Όλοι βλέπουμε αλλά κανείς δεν θέλει να προλάβει. Όταν η διαταραχή αυτή εξελιχθεί δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Γίνεσαι βίαιος, χωρίς συναισθήματα, χωρίς ενοχές, χωρίς τύψεις. Είναι διαταραχή, αλλά όχι αρρώστια, δεν παίρνει από φάρμακα, δεν παίρνει από ψυχοθεραπεία, δεν αντιμετωπίζεται», εξήγησε ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Σούρας έκανε λόγο για εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της. “Υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και κάνει μαραθώνιο γυρνώντας όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας καταργώντας τη λέξη σιωπή;” υποστήριξε ο γνωστός ψυχίατρος.

“Αυτή η γυναίκα έχει συγκεκριμένη διαταραχή, τα ναρκισσιστικά στοιχεία της φαίνονται, αλλά το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν σεβάστηκε τον χαμό των τριών παιδιών της”.

«Απορώ πώς υπάρχει τέτοια υπερασπιστική γραμμή»

«Απορώ πώς υπάρχει τέτοια υπερασπιστική γραμμή» τόνισε ο γνωστός ψυχίατρος με τους ισχυρισμούς της 33χρονης περί ιατρικού λάθους στον θάνατο της Τζωρτζίνας. “Είναι δυνατόν ποτέ γιατρός να δώσει 6ml κεταμίνη σε ένα παιδί; Πάμε να ανατρέψουμε την κοινή λογική;” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ