Κλέφτης με… θράσος στον Βόλο: Μπήκε στο σπίτι 76χρονου και απαίτησε τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του

Θράσος φαίνεται ότι είχε ένας 43χρονος κλεφτής, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας εισέβαλε σε σπίτι στον Βόλο και με την απειλή σωματικής βίας απαίτησε από τον 76χρονο ιδιοκτήτη, να του δώσει τα κλειδιά από τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του. Παράλληλα του επιτέθηκε και του αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό.

Ο 76χρονος, μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της 03/04/2022, ένας 43χρονος, ο οποίος τυγχάνει γνώριμός του, μπήκε στο σπίτι του και απαίτησε από αυτόν με την απειλή σωματικής βίας, να του δώσει τα κλειδιά του δίκυκλου οχήματος του, ενώ στη συνέχεια αφού ο 76χρονος αρνήθηκε, ο δράστης του επιτέθηκε και αφαίρεσε από τον λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ο 76χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr.

Ο 43χρονος δράστης, αναζητηθείς από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ