Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δηλώνει μέσα από τις φυλακές για το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα

Ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα που έγινε στα μέσα Μαρτίου, μία γυναίκα που δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, κάλεσε δημοσιογράφο της εκπομπής T-Live και υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σχέση με μία κοπέλα και μένει μαζί της στην Αθήνα.  “Να ψάξετε τον κ. Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα” έλεγε ανώνυμα η γυναίκα.

Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε σήμερα με το συγκεκριμένο τηλεφώνημα με φίλη των αδελφών Πισπιρίγκου να δηλώνει πως αναγνώρισε τις φωνές της Ρούλας και της Δήμητρας. Η ίδια εμφανίστηκε βέβαιη ότι στο τηλέφωνο μιλούν εναλλάξ αρχικά η Δήμητρα και στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου με αλλοιωμένες φωνές, κλείνοντας τις μύτες τους. Μάλιστα η εκπομπή του ΑΝΤ1 προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως στο συγκεκριμένο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται μέσα από το ακουστικό το καναρίνι που είχε στο σπίτι η οικογένεια Δασκαλάκη. Το ίδιο ακριβώς κελάηδισμα ακουγόταν και σε άλλες τηλεφωνικές συνεντεύξεις που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Δείτε εδώ αναλυτικά

Με το ίδιο μυστηριώδες τηλεφώνημα ασχολήθηκε στη συνέχεια και η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” όπου ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, αποκάλυψε πως από τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ίδια ημερομηνία προκύπτει να έχει γίνει τηλεφώνημα διάρκειας 11 λεπτών προς την δημοσιογράφο του T-Live.

“Το πουλί μπορεί να έδειξε τον δρόμο αλλά αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν” τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο μυστηριώδες τηλεφώνημα, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η 33χρονη που κρατείται για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ζήτησε από τον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο να μεταφέρει πως εκείνη την ημέρα, πρωινή ώρα η δημοσιογράφος του T-Live την κάλεσε προκειμένου να την ενημερώσει την μυστηριώδη κλήση και εκείνη στη συνέχεια την κάλεσε πίσω. Επιπλέον, υποστήριξε πως ο αριθμός του κινητού της τηλεφώνου ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη και όχι στην ίδια, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο σύζυγός της έδωσε τον αναλυτικό λογαριασμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ