«Η κατάσταση ήταν τραγική» – Ξεσπά ο σύζυγος της γυναίκας που την άφησαν έξω από το πλοίο προς Κρήτη με τα δύο παιδιά της

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση της μητέρας που είδε το πλοίο για Κρήτη να φεύγει αλλά η ίδια έμεινε με δύο παιδιά που έκλαιγαν και χωρίς χρήματα στην τσέπη στον Πειραιά, καθώς δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι τα παιδιά ήταν δικά της.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά, όταν το λιμεναρχείο δεν αναγνώρισε το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κρατούσε η γυναίκα για την ταυτοποίηση των παιδιών της.

Ο σύζυγος, που βρίσκεται στη Γερμανία, μίλησε στην ιστοσελίδα Cretalive για την περιπέτεια της οικογένειάς του. Ο Μαρίνος Μπατζαλής υπογράμμισε ότι η γυναίκα του δεν είχε χρήματα και με δυο μικρά παιδιά να κλαίνε δεν είχε πού να πάει και πού να μείνει, καθώς δεν είχε κανέναν γνωστό στην Αθήνα.

«Η κατάσταση ήταν τραγική, σοκαρισμένη για την περιπέτεια που βίωνε προσπαθούσε να βρει μια άκρη έχοντας τα δυο παιδιά μαζί της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν ταξίδευαν. Για καλή της τύχη υπήρχε ένας γνωστός της πάνω στο καράβι που επρόκειτο κι εκείνος να ταξιδέψει και είδε τι ακριβώς συνέβαινε στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και προθυμοποιήθηκε να χάσει το καράβι, να μείνει μαζί της, να την πάει σε ένα ξενοδοχείο και να πληρώσει από την τσέπη του τη διαμονή αλλιώς δεν ξέρω πώς θα περνούσαν τη βραδιά», δηλώνει στην ιστοσελίδα.

Όπως είπε, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον ούτε από την εταιρία ούτε από το λιμενικό και εξήγησε πως αν έκριναν οι λιμενικοί ότι πράγματι υπήρχε θέμα ταυτοποίησης των παιδιών δεν έπρεπε να την αφήσουν να φύγει αλλά να την πάνε στα κρατητήρια κι εκεί αφού κάνουν έναν έλεγχο ταυτοποίησης να δουν τι θα κάνουν.

Η περιπέτεια πάντως για την οικογένεια Μπατζαλή φτάνει στο τέλος της, αφού σήμερα το πρωί η γυναίκα πήγε σε ΚΕΠ στον Πειραιά, έβγαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και απόψε μπαίνει στο πλοίο της γραμμής και επιστρέφει στο σπίτι της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ