Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα γνωρίσει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για όλα, για το «Σασμό», για τη δουλειά της, για τα ταξίδια της. «Θα δούμε μεγάλες ανατροπές σε όλους τους χαρακτήρες του Σασμού», επιβεβαιώνει η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, η ηρωϊδα της σειράς του Alpha, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Καταιγιστικές εξελίξεις, συνταρακτικές αποκαλύψεις, μια σεζόν με ανατροπές και πολλές εκπλήξεις θα είναι φετινή για τον «Σασμό», την επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας.

«Στο Σασμό έχουν να γίνουν πάρα πολλά! Από τις 3 σεζόν, αυτή θα είναι η πιο δυνατή! Κλείνει ο κύκλος και η ιστορία. Πολύ γρήγορα θα γίνονται οι ανατροπές», υπογραμμίζει για την δραματική σειρά. Αναφερόμενη στο ρόλο της λέει ότι «η μητέρα της ήθελε να γίνει δικηγόρος. Τώρα, σαν Στέλλα, ως δικηγόρο στο Σασμό την απολαμβάνει!»

Μιλώντας για το ρόλο της, στέκεται στις πολλές πτυχές του. «Είναι η επιτυχία του όλου εγχειρήματος, στο οποίο όλοι ανθίσαμε. Είναι ένας ρόλος μέσα από τον οποίο αισθάνομαι, ότι είχα κάτι άλλο να ανακαλύψω. Και το απολαμβάνω πολύ. Γιατί δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Όπως όλοι οι χαρακτήρες στο Σασμό, έτσι και η Στέλλα είναι γεμάτη αντιφάσεις. Είναι η αυστηρή δικηγόρος αλλά την έχουμε δει και πως είναι στην προσωπική της ζωή. Και πόσο θυσιάζεται. Και μου αρέσει αυτό».

Όσον αφορά στην εξέλιξη του ρόλου της, η Στέλλα «θα βιώσει την απόσταση των γονιών της, αφού η μητέρα της θα φύγει από την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους». Παράλληλα, θα «αναλάβει πολλές υποθέσεις σε όλη την Κρήτη, αφού νέα πρόσωπα έρχονται για να φέρουν ανατροπές. Ενώ θα γίνει και κάτι καλό στην προσωπική της ζωή, για να ευτυχίσει»!

Ο τρίτος κύκλος του «Σασμού» είναι σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος. Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Δείτε όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή «Happy Day»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ