Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτ. Αττικής αντιδρά στη μεταφορά των Ειδικών Υπηρεσιών – Τι λέει ο Γενικός Γραμματέας στον Realfm 97,8

Έντονη είναι η αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στην απόφαση μεταφοράς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από την περιοχή του Αιγάλεω, στο Ζεφύρι.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή που έστειλαν προς τους αρμόδιους φορείς “η απόφαση ουσιαστικά και πρακτικά ακυρώνει αυτές τις δύο υπηρεσίες θέτοντας τες στην κοινή θέα των κακοποιών και στερώντας τους το προνόμιο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού, αφού στην ουσία κάνει «δώρο» στους κακοποιούς τους διώκτες τους. Αφοπλίζοντας επιχειρησιακά αυτές τις ειδικές υπηρεσίες οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να επιφέρουν πλήγματα στην βαριά εγκληματικότητα, στους εμπόρους ναρκωτικών και στις οργανωμένες συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή, ουσιαστικά παραδίδουν βορά την κοινωνία όλης της Δυτικής Αττικής στους εγκληματίες”.

Ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια εγκληματικότητα και τα προβλήματα στη Δυτική Αττική. Αυτή είναι η χαριστική βολή. Δύο ειδικές υπηρεσίες, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας και το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής, με απόφαση του Υπουργείου φεύγουν από το Αιγάλεω που βρίσκονται τα τελευταία 15 χρόνια, και πάνε στο Ζεφύρι, πλησίον του καταυλισμού των Ρομά. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό” δήλωσε ο κ. Σταματάκης.

“Αυτές οι δύο υπηρεσίες αποτελούνται από μυστικούς αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν ως όπλο τους την αθέατη ανάπτυξη και τον αιφνιδιασμό. Αυτά τα δύο στοιχεία χάνονται όταν αυτές οι υπηρεσίες μεταφερθούν εκεί” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ