Η αλήθεια για τη “συνάντηση” της Κυριακού με την Αρναούτη στον Ευαγγελισμό

Ευτυχώς τα νέα για την Μίνα Αρναούτη είναι ευχάριστα.

Η υγεία της σταδιακά αποκαθίσταται, ωστόσο όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και επίμονες αλλά και επίπονες προσπάθειες προκειμένου η υγεία της κοπέλας να αποκτασταθεί απόλυτα.

Τώρα όσον αφορά στην υποτιθέμενη συνάντηση της Φρόσως Κυριακού με την Μίνα Αρναούτη στον «Ευαγγελισμό», όπου υποτίθεται πως η πρώτη πήγε για να βγάλει κάποιες ακτινογραφίες, κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, γράφει ο Νάσος Γουμενίδης.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε καθώς οι οδηγίες των ιατρών είναι ρητές: Απαγορεύεται κάθε επαφή με πρόσωπα εκτός του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος και σε κάθε περίπτωση η συναναστροφή με πρόσωπα που σχετίζονται άμεσα με το μοιραίο συμβάν.

Η Μίνα Αρναούτη θα μιλήσει μόνο για το θέμα αυτό με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Τροχαίας και μάλιστα παρουσία ψυχιάτρου ο οποίος και θα κρίνει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να συνεχιστεί η εξέταση.

Το μόνο που ισχύει είναι πως η Φρόσω Κυριακού κάποιες μέρες μετά το συμβάν και μετά την κηδεία είναι πως επικοινώνησε με τον «Ευαγγελισμό» είχε πολύ σύντομη συνομιλία με την μητέρα της Μίνας όπου και έδωσε τις ευχές της για περαστικά. Ακόμη και σε αυτή τη σύντομη συνομιλία δεν έγιναν αναφορές στο μοιραίο βράδυ.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Δείτε επίσης:

Τι γράφει στο facebook ο αδελφός του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη η μητέρα του Παντελίδη ζητά πληροφορίες για την μοιραία νύχτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ