H εκκλησία των Γερμανών

Το γερμανικό προξενείο χρηματοδοτεί την ανέγερση εκκλησίας στο Μεσόβουνο Εορδαίας στην Κοζάνη! Με αυτό τον τρόπο, τιμά τη μνήμη όσων εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

H εκκλησία των Γερμανών 

Το γερμανικό προξενείο χρηματοδοτεί την ανέγερση εκκλησίας στο Μεσόβουνο Εορδαίας στην Κοζάνη! Με αυτό τον τρόπο, τιμά τη μνήμη όσων  εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής.

Τη σύμβαση συνεργασίας για τις εργασίες, υπέγραψε ο αναπληρωτής γενικός πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Κλάους Μπόρμαν, με τον εκπρόσωπο της ερανικής επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, το προξενείο της Γερμανίας θα αναλάβει μέρος της χρηματοδότησης για την ανέγερση της εκκλησίας στο Μεσόβουνο.

Σε πρώτη φάση θα διαθέσει το ποσό των 27.400 ευρώ, ενώ στο μέλλον θα ακολουθήσει περαιτέρω χρηματοδότηση.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.