Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος – Δεν το έχω πιστέψει ακόμα»

Ο πατέρας της 28χρονης ξέσπασε μιλώντας στο MEGA για τη δολοφονία της κόρης του, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του 39χρονου που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους.

Άγιοι Ανάργυροι: Η ανατριχιαστική περιγραφή του φίλου της 28χρονης για την άγρια δολοφονία – Την έσφαξε με 5 μαχαιριές

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου για να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η Κουλίτσα μου. Γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί του. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει».

«Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να αναπνεύσει ξανά έξω από τις φυλακές, να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ουσίες. Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες, σε αυτά τα 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι».

Άγιοι Ανάργυροι: «Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη, η 28χρονη φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”» – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

«Μηχανάκι, βενζίνες όλα αυτά η κόρη μου. Μένανε μαζί, πριν από 2-3 μήνες χωρίσανε και νοίκιασε καινούριο σπίτι η κόρη μου, το οποίο πήγανε μαζί τα πράγματά εκεί. Μου λέει ‘’τέλος μπαμπά. Τέλειωσα με τον Θ…, από εδώ και πέρα μόνη μου’’. Λέω ‘’ βρε αγάπη μου έλα κορίτσι μου να μείνεις στο σπίτι ένα μηνά, έλα να είμαστε μαζί’’. ‘’όχι μπαμπά, είμαι 28 χρονών τώρα. Από εδώ και πέρα πρέπει να κανονίζω μόνη μου, να είμαι ανεξάρτητο άτομο. Μου είπε πως είναι όλα καλά και δεν την ενοχλεί. Είναι λάθος της αστυνομίας. Έπρεπε να την κρατήσουν εκεί, έπρεπε να την κρατήσουν μέσα και ήταν και γυναίκες από ότι έμαθα, ήταν 2-3 γυναίκες εκεί. Έπρεπε να της πούνε ‘’κορίτσι μου κάτσε εδώ να ηρεμήσουν τα πράγματα’’ ή μέχρι να έρθει το περιπολικό. Ότι το είχε σχεδιασμένο ο άλλος, το είχε σχεδιασμένο. Ήταν για να το τελειώσει, αφού είχε μαχαίρι μαζί του και σου λέει τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν φύγω από εδώ θα έρθει περιπολικό θα με πιάσουν, θα με βρούνε, αυτός είχε το μαχαίρι μαζί του για να την τελειώσει την κατάσταση, για αυτό και πρέπει να τελειώσει και αυτός».

Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της 28χρονης – «Δέχθηκε αιφνίδια επίθεση»

«Δεν θα πω εγώ να μου ζητήσει ο πατέρας του συγγνώμη και συγνώμη να μου ζητήσει δε τα δέχομαι εγώ αυτά. Ας πάει μόνος του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με το παιδί του. Να το τελειώσει, να το αποτελειώσει μόνος του, εκείνος το έφερε στην κοινωνία, εκείνος το μεγάλωσε έτσι, εκείνος τα έκανε όλα αυτά. Όλα ξεκινάνε από το σπίτι, από την παιδεία μέσα από τους γονείς. Η κόρη μου δούλευε, όλα τα χρόνια κανονικά. Είχε γίνει μετά τα 21 ανεξάρτητη στο οικονομικό κομμάτι. Την βοήθαγε ο μπαμπάς, πάντα της έδινε λεφτά. Στα κρυφά, πόσο κρυφά τώρα… Ένα ζευγάρι τώρα όταν έχει ανάγκες να τα βάζει στο σπίτι της. Δεν μπορώ να πω πως ήταν τελείως ανεξάρτητη οικονομικά. Πάλευε όμως, έκανε αγώνα. Για αυτό δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι και να μου είναι βάρος»

«Κάθε φορά που της έκλεινα το τηλέφωνο της έλεγα “ο μπαμπάς σ’ αγαπάει”. Τώρα σε ποιον να το πω αυτό; Τα παιδιά μας θα είναι για πάντα παιδιά. Θα τα λέμε μωρά μας. Και θα έλθει ένας άλλος, ξένος, να φερθεί άσχημα σε αυτό το παιδί; Που το έχεις μεγαλώσει. Πάνε όλα… όλα μηδενίστηκαν. Σχολείο, παιδική ηλικία, γάμους. Τώρα; Πρέπει να την ντύσουμε; Πώς να την ντύσουμε; Να την πάω πού; Που να την πάω την Κούλα μου; Που να την πάω; Στην εκκλησία για νύφη; Ή θα την θάψω νυφούλα; Πού; Πείτε μου εσείς. Ένας πατέρας μνα βγει και να πει ‘’ναι, φίλε μου θα κάνεις αυτό’’».

«Θέλω να πω τα παιδιά να μιλάνε στους γονείς τους, να λένε τα πάντα είτε του φέρονται κακά, είτε τους κακομεταχειρίζονται , είτε προσπαθούν να τους δώσουν ναρκωτικές ουσίες. Είτε ακόμα και ένα απλό βρίσιμο. Οι γονείς ξέρουν να το διαχειρίζονται καλύτερα και ίσως πάρουν κάποια θέση. Η αστυνομία να λύσει τα χέρια της. Δεν είναι μόνο να φυλάει υπουργούς και επιχειρηματίες και ζητάω από τις φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Πέρα αυτού που θα κάνει η ελληνική δικαιοσύνη. Ξέρουν αυτοί εκεί μέσα. Να αποδώσουν δικαιοσύνη στο ρεμάλι, το τεμπελόσκυλο. Μακάρι να ξημερώσει και να είναι ψέμα και να είναι εδώ η κόρη μου», κατέληξε.

 

«Από την ζήλια του την σκότωσε»

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του», είπε ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

«Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 ετών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά έμειναν σ’ εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ», σημείωσε ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της 29χρονης, η οποία ανέφερε: «Μια φορά είχε πάει στο νοσοκομείο. Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο γιατί από το πολύ το ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στενοχωρηθώ. Δεν ξέρω, το έκρυψε. Δεν μου άρεσε ως άνθρωπος. Τη χτύπαγε πολλές φορές απ’ ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου-κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο».

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη μιλούσε με το «100» όταν της επιτέθηκε ο 39χρονος

Το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα, θύμα της στους Αγίους Αναργύρους, μιλούσε με το «100» όταν της επιτέθηκε και τη σκότωσε ο πρώην σύντροφός της. Η γυναίκα είχε καλέσει την Άμεση Δράση μόλις βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα καθώς φοβόταν πως ο πρώην σύντροφός της θα της επιτεθεί και την ώρα εκείνη, ο άντρας της επιτέθηκε. Η 28χρονη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να την συνοδεύσουν στο σπίτι της με περιπολικό, όμως της απάντησαν πως θα έπρεπε να περιμένει. Η άτυχη γυναίκα πήγε αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον 39χρονο, επειδή την παρενοχλούσε. Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Η αξιωματικός Υπηρεσίας της είπε να περιμένει μέσα στο Α.Τ., προκειμένου να καλέσει ένα περιπολικό.

Η 28χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το Α.Τ., μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο. Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αμέσως μετά, ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται, ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών. Την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη είχε καταθέσει μήνυση για βιασμό και ξυλοδαρμό το 2020

Η 28χρονη γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 39χρονου, το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό. Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος γυναικοκτόνος, επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του μαχαιρώνοντάς την έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου είχε μεταβεί για να τον καταγγείλει συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε να βγει από το τμήμα προκειμένου να της επιτεθεί.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας  στους Αγίους Αναργύρους

Μία μαχαιριά ήταν αρκετή για να σκοτώσει την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, που έχασε τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή από τις πέντε μαχαιριές που δέχθηκε, οι τέσσερις ήταν θανατηφόρες.

Το έγκλημα που η αστυνομία άκουσε σε ζωντανή μετάδοση, καθώς τη στιγμή που άφηνε την τελευταία της πνοή, η κοπέλα μιλούσε με το 100 για να ζητήσει προστασία, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η νεαρή κοπέλα είχε σχέση με τον δολοφόνο της τα τελευταία χρόνια, τον οποίο αποφάσισε να εγκαταλείψει καθώς είχε αρχίσει να βιώνει μία κόλαση δίπλα του, από την οποία προσπαθούσε να ξεφύγει εδώ και τέσσερις μήνες, οπότε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί και να μείνει μόνη της.

Το θύμα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020 για ξυλοδαρμό και βιασμό, την οποία όμως λίγο αργότερα απέσυρε. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ ο χωρισμός τους ήταν η χαριστική βολή για τον 39χρονο που άρχισε να καταστρώνει το αρρωστημένο του χτύπημα μην μπορώντας να ξεπεράσει το γεγονός ότι η 28χρονη τον εγκατέλειψε.

Μετά την θανατηφόρα επίθεση στην 28χρονη, ο 39χρονος έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και μαχαιρώθηκε, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, με τους συγγενείς και τους στενούς φίλους της νεαρής γυναίκας που δολοφόνησε να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, που μοιάζει να μην έχει τέλος.

Ο διάλογος της 28χρονης με την αξιωματικό Υπηρεσίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star αυτός ήταν ο διάλογος που είχε η 28χρονη με την αξιωματικό Υπηρεσίας:

  • Θύμα: Σας παρακαλώ πολύ, θέλω ένα περιπολικό να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Είδα τον πρώην σύντροφό μου και φοβάμαι, μήπως με περιμένει έξω από το σπίτι μου και μου κάνει κακό.
  • Αστυνομικός: Πρέπει να του κάνετε μήνυση.
  • Θύμα: Έχω κάνει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό.
  • Αστυνομικός: Μείνετε στο αστυνομικό τμήμα και θα καλέσουμε από εδώ την Άμεση Δράση να σας συνοδεύσουν.
  • Θύμα: Θα τους καλέσω εγώ.

Η 28χρονη βγήκε από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων μαζί με τον φίλο της και κάλεσε το 100:

Άμεση Δράση: Άμεση Δράση, λέγετε παρακαλώ;

Θύμα: Είμαι έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων και θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου γιατί φοβάμαι ότι ο πρώην σύντροφός μου θα μου κάνει κακό. Βοήθεια, είναι εδώ, με κυνηγάει… (Ουρλιαχτά, έπεσε η γραμμή).

Αμέσως, ακούγονται ουρλιαχτά, η τηλεφωνήτρια γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης, μιας δολοφονίας που έγινε μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Καλλιακμάνης: «Δεν την αφήνεις να φύγει»

«Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Ο κ. Καλλιακμάνης άφησε αιχμές για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, κι όπως είπε «η διαδικασία γίνεται αυτεπαγγέλτως από την στιγμή που γίνεται η καταγγελία, αλλά αν δεν έχει ανθρώπους. Για αυτό λέμε να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο».

Σύμφωνα με το MEGA εκείνη την ώρα ήταν στο Α.Τ. μόνο ένας αξιωματικός και μια κοπέλα αστυνομικός στο φυλάκιο. «Ένας αξιωματικός και ένας φρουρός, αυτό είναι», είπε ο κ. Καλλικαμάνης. «Πολλά αστυνομικά τμήματα κλείνουν την νύχτα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περιπολικό; Θα πρέπει να ανταπεξέλθει η αστυνομία αμέσως, όχι να λέει δεν έχω κόσμο», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ