Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Την σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Οι μαρτυρίες για συχνούς καβγάδες

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του ο 39χρονος στα Καμίνια, στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως λένε μαρτυρίες γειτόνων οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο δράστης, αλβανικής καταγωγής τηλεφώνησε ο ίδιος στο ΕΚΑΒ μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και είπε «ελάτε, σκότωσα την γυναίκα μου». Ο δολοφόνος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο δράστης, αλβανικής καταγωγής,  έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημά του. Όμως επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν εξαρχής να μάθουν το κίνητρο της δολοφονίας και τι προηγήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο 39χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καβγαδίζει έντονα με την 28χρονη.

Ο καβγάς ξέφυγε με τον 39χρονο να μην διστάζει να παίρνει ένα όπλο που είχε και να την πυροβολεί στο κεφάλι.

Δεν αντιστάθηκε στις Αρχές

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν την 29χρονη να βρίσκεται νεκρή στο έδαφος και τον 39χρονο να είναι από πάνω της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 39χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε καμία αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται.

Συχνοί οι καβγάδες

Συχνοί φαίνεται να ήταν οι καβγάδες του ζευγαριού όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. Οι λόγοι για τους οποίους καβγάδιζαν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όπως ακόμα δεν γνωρίζουν οι Αρχές τον λόγο του σημερινού καβγά που είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ «φασαριόζικο» με συχνούς καβγάδες και έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι μαρτυρίες από τη γειτονιά σύμφωνα με το neakriti.gr, αναφέρουν ότι δεν άκουσαν το πρωί κάποιο κρότο ή πυροβολισμό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ