Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Με καραμπίνα σκότωσε ο 38χρονος την πρώην σύζυγό του – Δεν υπήρχε καταγγελία εναντίον του

Με κυνηγετική καραμπίνα φέρεται να σκότωσε ο 38χρονος αστυνομικός την πρώην σύζυγό του στην Θεσσαλονίκη. Μια νέα γυναικοκτονία που συνέβη το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας σοκ και οργή στο πανελλήνιο.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Κρίμα για τα παιδιά που αφήνουν πίσω» – Σε σοκ οι γείτονες της 42χρονης

Ο 38χρονος πήγε τα παιδιά στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε την 42χρονη. Στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο 38χρονος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στο σχολείο των δύο ανήλικων παιδιών για να αναλάβουν τη στήριξή τους.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ στην Καλαμαριά – Δύο νεκροί με τραύματα από σφαίρα

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης της γυναικοκτονίας

Η άτυχη 42χρονη μητέρα, Τζ. Μ.

Έως σήμερα, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά. Το 2023 το ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο με το οποίο ρυθμίστηκαν οι ημέρες και οι ώρες που ο άνδρας θα έβλεπε τα παιδιά.

Στον 38χρονο είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο, ενώ η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε. Η καραμπίνα βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του . Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα ενώ έρευνες διεξάγονται και στο σπίτι του αστυνομικού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ