Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας – Η μητέρα της δεν γνωρίζει ότι δολοφονήθηκε

Η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Ιεράπετρα έχει συγκλονίσει την Κρήτη και το πανελλήνιο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Μεσαρά από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι έφτασε η σορός της άτυχης 48χρονης στον τόπο της καταγωγής της, στον Αμπελούζο προκειμένου να τελεστεί η κηδεία, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Ιεράπετρα-δολοφονία

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται ήδη εκεί για να πουν το «ύστατε χαίρε» στην αδικοχαμένη Νεκταρία ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ιεράπετρα-δολοφονία-Νεκταρία

Η μητέρα της Νεκταρίας δεν γνωρίζει ότι δολοφονήθηκε

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης είναι τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να… γκρεμίζεται αφού ο πατέρας τους σκότωσε τη μητέρα τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της.

Ιεράπετρα-δολοφονία-Νεκταρία

Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την προστατεύσει δεν της ανέφερε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα στο ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Έπειτα από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Ιεράπετρα-δολοφονία-Νεκταρία

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ