Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σήμερα η κηδεία της Νεκταρίας – Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο δράστης

Συγκλονίζει την Ιεράπετρα και ολόκληρη την Κρήτη η νέα γυναικοκτονία. Η 13η στη χώρα μας από τις αρχές του 2021.

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στην περιοχή για την άτυχη Νεκταρία, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε βίαια στα 48 της από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος τη δολοφόνησε με οκτώ μαχαιριές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, θα γίνει η κηδεία της 48χρονης.  Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, η κηδεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Αμπελούζο, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Νεκταρία.

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο δολοφόνος

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος δολοφόνος.

Συγκεκριμένα, φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ.

Η Νεκταρία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25 και 22 ετών και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών.

Ιεράπετρα: Έναν εφιάλτη ζούσε η 48χρονη στα χέρια του δράστη

H άτυχη μητέρα τεσσάρων παιδιών φαίνεται πως ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πρώην συζύγου και δολοφόνου της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε φίλη της 48χρονης Νεκταρίας, ο δράστης, την είχε απειλήσει και χτυπήσει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η 48χρονη να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η φίλη της άτυχης γυναίκας μιλώντας στο MEGA, ο 48χρονος την κακοποιούσε λεκτικά και της ασκούσε σωματική βία.

“Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι να πιούμε καφέ και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Ακριβώς, τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά, τα μικρά” αποκάλυψε.

Μάλιστα ανέφερε πως η 48χρονη είχε απευθυνθεί στις Αρχές, ζητώντας βοήθεια. “Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία”, τόνισε.

“Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε μία και δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα τέσσερα παιδιά τους και αυτόν” πρόσθεσε.

Υπογράμμισε επίσης το ήθος της 48χρονης: “Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Μια αξιόλογη κοπέλα. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο”.

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της 48χρονης

Οι τελευταίες αναρτήσεις της 48χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στα social media συγκλονίζουν. «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου» αναφέρει σε μία ανάρτησή της η 48χρονη.

Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ