Google Doodle: Τιμά την ημέρα των Ευχαριστιών

Το σημερινό χειροποίητο Doodle γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες! Η αργία γίνεται πάντα την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Φέτος, η 24η Νοεμβρίου σηματοδοτεί την ημέρα που πολλοί άνθρωποι σε όλη τη χώρα συγκεντρώνονται με αγαπημένα πρόσωπα για να ευχαριστήσουν και να συγκεντρωθούν γύρω από το τραπέζι.

Εκτός από την απόλαυση συνταγών που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, εκατομμύρια παρακολουθούν ή συντονίζονται σε παρελάσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις των εορτών είναι το πνεύμα της υποστήριξης των άλλων.

Οι κοινότητες σε όλες τις ΗΠΑ οργανώνουν επίσης διαδρομές με φαγητό και δωρεάν δείπνα, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Αμερικανοί να μπορούν να γιορτάσουν την ημέρα.

Οπότε όποια σχέδια κι αν έχετε χαράξει για τον εαυτό σας,
Ελπίζουμε να είναι μια μέρα γεμάτη συντροφιά και ευγνωμοσύνη.

Χαρούμενη ημέρα των ευχαριστιών!

Τι είναι τα Google Doodle

Τα google doodle δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου.

Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ