Γλυκά Νερά: «Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα την δω» – Συγκλονίζει η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν

«Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα τη δω» λέει η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς, Λίλα Γερολυμάτου, δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της 19χρονης από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του συζυγοκτόνου σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Εφετείου Κακουργημάτων.

Δολοφονία Καρολάιν – Τα 5 τελευταία βασανιστικά λεπτά: «Δεν μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος από μία αγκαλιά» κατέθεσε η ιατροδικαστής

Η Λίλα Γερολυμάτου επισημαίνει ότι ο πιλότος δεν έχει χάσει την Καρολάιν, αλλά την έχει δολοφονήσει, ενώ ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη τόσο για την 19χρονη όσο και για το σκυλάκι της οικογένειας, που δολοφόνησε ο συζυγοκτόνος για να σκηνοθετήσει την «ληστεία μετά φόνου».

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι είδε χθες τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία για μένα γιατί ξαναέζησα τις καταστάσεις εκείνης της ημέρας. Εγώ στο μυαλό μου είχα μόνο τη φίλη μου… σε δυο μέρες από σήμερα κλείνει τα δύο χρόνια, έχω δύο χρόνια να τη δω. Το συναίσθημα που είχα μέσα μου ήταν θλίψη. Θλίψη για τον χαμό της. Την απώλεια που είναι τεράστια για μένα».

Δολοφονία Καρολάιν: «Ψύχραιμος και ψυχρός» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέθεσαν οι αστυνομικοί

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος δηλώνει χήρος, η κ. Γερολυμάτου τονίζει: «Την έχει δολοφονήσει, δεν την έχει χάσει».

«Είναι ένα τραυματικό γεγονός, το οποίο θα το έχω πάντα μέσα μου. Η απώλεια της είναι μεγάλη. Είναι κάτι, το οποίο πάντα θα με συντροφεύει. Είναι αφύσικο να χάνεις έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα τη δω. Αν θέλετε πιστέψτε το, μετά από δυο χρόνια. Ακόμα δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν μπορώ να δεχτώ την απώλειά της, δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει φύγει με αυτόν τον βάναυσο τρόπο», σημειώνει στη συνέχεια.

Δολοφονία Καρολάιν: Πώς ο συζυγοκτόνος θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια

Αναφέρθηκε και στην παράσταση που ανέβασε πέρυσι προς τιμήν της Καρολάιν. «Ήταν μια παράσταση που αποτελείτο από ερασιτέχνες χορευτές -13 γυναίκες- που χόρεψαν για έναν σκοπό. Η πρώτη παράσταση ήταν εις μνήμην της Καρολάιν, η δεύτερη παράσταση ήταν εις μνήμην όλων των κοριτσιών που έχουν φύγει μετά την Καρολάιν όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσω να το κάνω εις μνήμην της φίλης μου, να διατηρώ τη μνήμη της ζωντανή», είπε.

Σχετικά με την δολοφονία του σκύλου της οικογένειας, είπε: «Θεωρώ ότι η Ρόξι δεν θα ξεχαστεί. Ο τρόπος που έφυγε ήταν βάναυσος. Ξέρεις κάτι, τώρα πιάνεις ευαίσθητη χορδή, η Ρόξι ένα κουτάβι επτά μηνών που κρεμάστηκε. Ο θάνατός της ήταν αργός και βασανιστικός. Εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη και για το θάνατο της σκυλίτσας. Να μην ξεχαστεί η Ρόξι».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ