Γλυφάδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που έσωσε την 20χρονη από τον 29χρονο αυτόχειρα – «Της είπε “θα σε σκοτώσω με το όπλο”»

Συγκλονίζει η κυρία Φιλιώ, η γυναίκα που έσωσε την 20χρονη από τα χέρια του 29χρονου συντρόφου της, ο οποίος την ξυλοκόπησε στην είσοδο πολυκατοικίας στη Γλυφάδα πριν τελικά ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Γλυφάδα: Ψάχνουν τη συμμορία «πίσω» από τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του 29χρονου – Είχε κακοποιήσει ξανά την σύντροφό του πριν από έναν μήνα

«Εγώ άκουσα τις φωνές από μέσα. Την κοπέλα την είχε ρίξει κάτω, εκεί στη γλάστρα και την χτύπαγε και προσπαθούσε να τη σύρει να την πάρει μέσα. Η κοπέλα του φώναζε ότι “εγώ δεν έρχομαι μέσα”. Άκουσα τις φωνές και βγήκα. Την πήρα την κοπέλα και την έβαλα μέσα. Μπήκα εγώ μπροστά κι άρχισα να του μιλάω σε ήρεμο τόνο. Του είπα: “Παναγιώτη μου είναι μεσημέρι τώρα, μην φωνάζεις. Σε λίγη ώρα θα τα βρείτε, θα τα πείτε”», ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Ο 29χρονος, γνωστός σεσημασμένος, σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες χτυπούσε και έσερνε στις σκάλες την 20χρονη.

Γλυφάδα: Πάνω από 10 κιλά ναρκωτικά βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

«Ήταν πολύ τρομοκρατημένη, πολύ φοβισμένη», ανέφερε η κυρία Φιλιώ. «Της λέει: “Πρόσεξε καλά! Μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω με το όπλο!», πρόσθεσε.

Η κυρία Φιλιώ παρενέβη άμεσα βάζοντας την κοπέλα μέσα στο σπίτι της. «Γύρω στη μισή ώρα την κράτησα εγώ. Προσπαθούσε να ηρεμήσει, της έδωσα λίγο νερό», είπε.

«Την έβαλε μέσα και την έσωσε. Αλλιώς θα τη σκότωνε. Είχε πολύ άσχημες διαθέσεις», τόνισε ένας άλλος γείτονας.

Στην κάμερα του MEGA μίλησε και η γιαγιά της 20χρονης. Η εγγονούλα της, όπως είπε, τα κρατούσε όλα μέσα της. Της είχε στοιχίσει ο θάνατος του πατέρα της πριν από 6 χρόνια. «Ήταν πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Τα κρατάει μέσα του και δεν θέλει να πληγώνει τους άλλους. Με τον μπαμπά της είχε πολύ δέσιμο. Πολλή αδυναμία. Έφυγε από ανακοπή μες στο δρόμο κι αυτό ήτανε», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ