Γλυφάδα: «Ταράζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ» – Τι λέει η συνεπιβάτης της μηχανής για το επεισόδιο με την Βατίδου

Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί η 57χρονη συνεπιβάτης της μηχανής, που τραυματίστηκε στη Γλυφάδα. Ο οδηγός της μηχανής ενεπλάκη σε επεισόδιο με την Εύη Βατίδου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και κατηγορεί το πρώην μοντέλο ότι εμβόλισε με το τζιπ της την μοτοσικλέτα. Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου αρνείται ότι ακούμπησε την μηχανή.

Η 57χρονη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha και έκανε λόγο για «μία άσχημη κατάσταση».

Σε ερώτηση πώς είναι τώρα, απάντησε: «πονάω. Δεν μπορώ, όταν ξυπνάω δεν μπορώ», ενώ τόνισε ότι έχει χειρουργείο την Πέμπτη. Αναφερόμενη στο επεισόδιο με την Εύη Βατίδου, είπε «ήταν σοκαριστικό, τίποτε άλλο δεν μπορώ να πω. Σοκαριστικό και έχω θέμα, τώρα ταράζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Σε ερώτηση εάν επικοινώνησε μαζί της η κ. Βατίδου, απάντησε: «όχι, όχι, δεν επικοινώνησε».

Ο Περικλής Ξηρογιάννης, δικηγόρος της 57χρονης, τόνισε ότι η επιβάτιδα της μοτοσικλέτας είναι αρκετά τραυματισμένη και ξεκινάει αύριο ή μεθαύριο τα χειρουργεία της.

«Μου μετέφερε η εντολέας μου ότι υπήρχε μία παράβαση στο κόκκινο και από εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση των δύο οδηγών. Αυτό που ακολούθησε δεν μου το έχει περιγράψει, όπως το δείχνετε τώρα (σσ. το βίντεο που μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή), δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ό,τι μπορεί να διακρίνει κάποιος στο βίντεο και δεν θα δικαιολογούσα κάποια αντίδραση τέτοιου τύπου… Κι αυτό πάλι δεν δικαιολογεί το επόμενο, το να ακολουθήσει το τζιπ την μηχανή», είπε αρχικά ο δικηγόρος της 57χρονης.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «το να ακολουθήσω μία μηχανή έχει κάποιες προϋποθέσεις, πώς την ακολουθώ. Εάν η μηχανή φεύγει με ταχύτητα μεγάλη κι εγώ ακολουθώ με την ίδια ταχύτητα, δημιουργώ μία επικίνδυνη κατάσταση εκείνη την ώρα» και διερωτήθηκε: «πόση απόσταση είναι από το σημείο που συνέβη αυτό με τον καθρέφτη μέχρι το σημείο όπου γίνεται τελικά ο τραυματισμός;».
Σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, ο δικηγόρος τόνισε ότι «όπως με έχει διαβεβαιώσει η πελάτισσά μου, το τζιπ χτύπησε από την πίσω πλευρά την μηχανή. Έτσι εκτινάχθηκε η επιβάτης στον δρόμο και έτσι έχει χτυπήσει και έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και κακώσεις».
Κατέληξε λέγοντας ότι «έχουμε πει να γίνει πραγματογνωμοσύνη και στα δύο οχήματα κι έτσι θα δούμε εάν έχουν έρθει σε επαφή, ανάλογα πού έχουν χτυπηθεί».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ