Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο της Εύης Βατίδου με τον οδηγό της μηχανής

Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει φως στο επεισόδιο που είχε η Εύη Βατίδου με τον οδηγό της μηχανής, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα. Στις εικόνες, που μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha, καταγράφονται τα όσα διαδραματίστηκαν από την στιγμή που το τζιπ του πρώην μοντέλου και η μηχανή σταμάτησαν στα δεξιά, στην οδό Γούναρη.

Η ώρα είναι 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου να διασχίζει την οδό Γούναρη, όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το πρώην μοντέλο έχει ανάψει alarm και σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα σταματά και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός διακρίνεται να κοιτάει προς τα πίσω, πιθανόν προκειμένου να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει το τζιπ της Εύης Βατίδου. Ο 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από την μηχανή και βγάζουν τα κράνη τους.

Στη συνέχεια, διακρίνεται ο οδηγός της μοτοσικλέτας να κατευθύνεται προς το τζιπ του πρώην μοντέλου, κρατώντας το κράνος στο δεξί του χέρι. Στέκεται στο παράθυρο και κάτι της λέει. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται κι εκείνη προς το τζιπ, ενώ ο οδηγός εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του οχήματος της Εύης Βατίδου.

Το φλας στον καθρέφτη εξακολουθεί να αναβοσβήνει, αλλά ξαφνικά σταματά. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπά με το κράνος του τον καθρέφτη του τζιπ της Εύης Βατίδου. Το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, ενώ η σύντροφός του παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Το πρώην μοντέλο, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είχε δηλώσει πως «ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε μπροστά μου, στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου κατέστρεψε τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, τον θρυμμάτισε… με πολύ βίαιο τρόπο».

Ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής έδωσε μία άλλη εκδοχή. «Δεν της επιτέθηκε, υπήρξε μία επαφή με τον καθρέφτη, ο οποίος δεν έσπασε καν… έγινε μία σύσταση» τόνισε ο Ζαννής Σιδέρης.

Η εκπομπή παρουσίασε και φωτογραφίες από τον καθρέφτη του τζιπ του πρώην μοντέλου, σημειώνοντας ότι ο μηχανισμός του φλας έχει διαλυθεί ολοκληρωτικά και τα καλώδια κρέμονται.

Αμέσως μετά απ’ αυτό το επεισόδιο, οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ και αποχωρούν από το σημείο, ενώ η Εύη Βατίδου τους ακολουθεί. Ο οδηγός της μηχανής καταγγέλλει ότι η Εύη Βατίδου «μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η σύντροφός του.

Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου αρνείται ότι εμβόλισε την μηχανή. «Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι» δήλωσε, μεταξύ άλλων, χθες. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ