Το προξενιό της Ιουλίας – Ευγενία Ξυγκόρου: Η Ιουλία θα πάρει σκληρές αποφάσεις

Η Ευγενία Ξυγκόρου, η τηλεοπτική Ιουλία που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha».

Η ερωτευμένη, πολύ ταλαιπωρημένη και πικραμένη Ιουλία «θα αναγκαστεί να πάρει σκληρές αποφάσεις στη συνέχεια γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτό που συμβαίνει», είπε η Ευγενία Ξυγκόρου. Όσο για το παιδί που έχει στα σπλάχνα της και παρότι έκανε μια απόπειρα να το “ρίξει”, η ηθοποιός επισήμανε πως «(η Ιουλία) το θέλει γιατί είναι το μόνο που έχει, είναι ο καρπός της αγάπης».

«Χαίρομαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει με την “Ιουλία” αλλά επειδή ξέρω ότι είναι προσωρινά τα πράγματα σε αυτή τη δουλειά, προσπαθώ να χαίρομαι το τώρα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Όταν της έγινε η πρόταση για τη δουλειά δεν της είχαν πει στην αρχή για ποια σειρά επρόκειτο, όμως «σε κάποια στιγμή τους ξέφυγε το “Ιουλία” και πήγα και πήρα το βιβλίο και το διάβασα και κατάλαβα ότι ήθελα να το κάνω αυτό». Επειδή η απάντηση από την παραγωγή καθυστερούσε και «ήταν μια πιεσμένη περίοδος γιατί προχωρούσα και μια άλλη δουλειά, πήρα τηλέφωνο το σκηνοθέτη να τον ρωτήσω και μου είπε “μην κλείσεις τίποτα άλλο”».

Όπως ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός, οι γονείς της στήριξαν την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική. «Είχαν τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα οπότε τουλάχιστον να κάνεις αυτό που θες. Και είναι και δεν είναι αυστηροί αλλά δε θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ αυστηροί. Η μητέρα μου, ως αισθητικός, πρώτα βλέπει μαλλιά και μακιγιάζ και μετά όλα τα άλλα», αποκάλυψε, επίσης, η Ευγενία Ξυγκόρου.

Μένει ακόμη με τους γονείς της αλλά αυτό είναι κάτι που «μ’ αρέσει, δεν περνάω άσχημα. Αν αργήσω ένα βράδυ δεν θα μου πούνε κάτι, αλλά αν αργήσω 25 βράδια στη σειρά θα μου πούνε τι κάνεις με τη ζωή σου… Στη μαμά τα λέω όλα, αν και δε θα ‘πρεπε γιατί μετά θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, αλλά δεν μπορώ να μην της τα λέω, είναι φίλη μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δεν της έχουν κάνει ποτέ προξενιό στην προσωπική της ζωή και αυτή την περίοδο «το μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι το “Προξενιό” και η παράσταση».

Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η ζωή της λόγω της αναγνωρισιμότητας αν και «δεν έχω και κανονική ζωή για να σου πω ότι καταλαβαίνω κάτι», παραδέχτηκε όμως ότι όταν συμβεί να της πει η μητέρα της κάτι που της είπανε για εκείνη, της αρέσει πάρα πολύ.

Δείτε όσα είπε η Ευγενία Ξυγκόρου στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ