Γλυφάδα: Νέο παρκάρισμα ντροπής – Στο πεζοδρόμιο και πάνω στις πλάκες καθοδήγησης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Κατευθείαν πάνω στο πεζοδρόμιο πηγαίνουν παρκάρουν κάποιοι οδηγοί στην Γλυφάδα.

«Ντροπή» – Έξαλλοι οι γονείς με τα «μπλόκα» από αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο συγκεκριμένος οδηγός δεν αφιέρωσε ούτε λεπτό στο να ψάξει να βρει μία νόμιμη θέση πάργκινγκ και απλά καβάλησε το πεζοδρόμιο και άφησε το όχημά του όπου βρήκε. Μάλιστα το αυτοκίνητο ήταν πάνω στις πλάκες καθοδήγησης, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους.

Παρκάρισμα Γλυφάδα Παρκάρισμα Γλυφάδα

Κορυδαλλός: Νέο παρκάρισμα ντροπής – Μπλόκαρε την ράμπα αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Βριλήσσια: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ