Γκάζι: Δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο ασκήθηκε στον 33χρονο – Ένταλμα σύλληψης για τον πιστολέρο

Δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 33χρονού Αλβανού, συνεπιβάτη στο τζιπ που ο οδηγός του πυροβόλησε τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12).

Γκάζι: Σεσημασμένος Αλβανός ο 33χρονος που συνελήφθη – Εντοπίστηκε το τζιπ των δραστών

Της Άννας Κανδύλη

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια από την οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (20/12).

Γκάζι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με το τζιπ των δραστών

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών Κρητικών, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που αυτός έκανε ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό γιατί τον εξύβρισε. Δηλώνει δε ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε με την ανακρίτρια και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Ήθελε να σκοτώσει, είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά» – Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα και το νέο βίντεο

Εις βάρος του οδηγού που ταυτοποιήθηκε από τις αρχές η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ