Γιώργος Ζαγκλιβέρης: «Ήταν μαχητής και στη ζωή και στην ασθένειά του» – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 30χρονου ποδοσφαιριστή

Συγκλονίζουν οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, του ποδοσφαιριστή που πέθανε ύστερα από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο 30χρονος Γιώργος, με καταγωγή Παλαιοκώμη Σερρών, έπασχε από Λέμφωμα Burkitt. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του γιου τους, που έγινε χθες σε κλίμα οδύνης, οι τραγικοί γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως ανέφεραν, ο Γιώργος αρχικά δεν πήρε πολύ καλά την ανακοίνωση της ασθένειάς του από τους γιατρούς, όμως στη συνέχεια, με την βοήθειά τους, κατάφερε να κρατήσει θετική ψυχολογία και να δώσει σκληρή μάχη.

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και στην ασθένειά του. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Δεν φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα», είπε ο πατέρας του και τόνισε ότι πρόλαβε να πει στον γιο του πως τον αγαπούσε πολύ.

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας», είπε κλαίγοντας η μητέρα του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ