Πέθανε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, ο οποίος έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έδινε τον δικό του δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών και έπασχε από Λέμφωμα Burkitt.

Ο αδελφός του τον αποχαιρετά μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. «Καλό ταξίδι αδελφέ μου τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…» έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας.

Το «αντίο» από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας

«Κατέληξε στη 1 τα ξημερώματα – στον ύπνο του – ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης σε ηλικία 30 ετών, ο οποίος πριν 13 χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ. Ο Γιώργος με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών έδινε γενναία μάχη, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt μια σπάνια μορφή καρκίνου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στην οικογένεια – τους συγγενείς και φίλους του. Καλό παράδεισο να έχει εν σκηναῖς δικαίων» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής μέσω των social media είχε γνωστοποιήσει την μάχη του με τον καρκίνο και είχε ευχαριστήσει τον κόσμο για την οικονομική βοήθεια που του είχαν προσφέρει, καθώς οι θεραπείες ήταν εξαιρετικά ακριβές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ