Γιώργος Τράγκας: Το πόρισμα της Αρχής «ξεπλύματος» χρήματος για την περιουσία του – ΒΙΝΤΕΟ

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα και δύο συνεργάτες του μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας για τη μυθική περιουσία του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής κατά του «ξεπλύματος» χρήματος που αποκαλύπτει η Realnews, τα συνολικά δηλωθέντα εισοδήματα του ζεύγους Τράγκα για μία 20ετία είναι περίπου έξι εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν δικαιολογεί την απόκτηση αυτής της περιουσίας.

Διαδρομές χρήματος μέσα από εταιρείες, ακίνητα σε χώρες ανά τον κόσμο, ράβδους χρυσού, τραπεζικές θυρίδες, χρέη, κουρεμένα δάνεια αλλά και υπερκέρδη μίας μυθικής περιουσίας περιγράφει η Αρχή κατά του «ξεπλύματος» χρήματος. Ο Γιώργος Τράγκας με βάση τα οικονομικά μεγέθη που περιγράφοντας στο πόρισμα που αποκαλύπτει η Realnews, ήταν ένας μεγιστάνας.

«Θα υπάρξει κάποιος πραγματογνώμονας από την πλευρά του δημοσίου, θα υπάρξουν τεχνικοί σύμβουλοι, ορκωτοί, από την πλευρά του εντολέα μας. Είναι μία διαδικασία, η οποία σε πρώτη φάση θα οδηγήσει στο να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα» δήλωσε ο κ. Νίκος Αγαπηνός, συνήγορος του γιού του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα.

Νέος δικηγόρος για τη Μαρία Καρρά

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, επέλεξε τον Θεόδωρο Μαντά ως νέο δικηγόρο της. «Το γραφείο μας βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης για όλες τις παραμέτρους της εν λόγω υπόθεσης και με προτεραιότητα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιήσει τις θέσεις και τους ισχυρισμούς της εντολέως μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του δικηγόρου Θεόδωρου Μαντά.

Η Μαρία Καρρά και δύο συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα θα ελεγχθούν ποινικά. H χήρα του Γιώργου Τράγκα εμφανίζεται να έχει καταθέσεις και ακίνητα από κοινού με τον δημοσιογράφο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ