Γιώργος Παπακώστας: Θύμα διάρρηξης ξανά ο γνωστός σεφ – «Έχουν “ανοίξει” πάνω από 50 καταστήματα στη Νέα Σμύρνη» λέει στο enikos.gr

Στόχος διαρρηκτών για δεύτερη φορά έγινε ο γνωστός σεφ Γιώργος Παπακώστας, καθώς δύο δράστες εισέβαλλαν στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη. «Έχουμε βαρεθεί να φοβόμαστε για τις περιουσίες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Η πρώτη φορά που διέρρηξαν το μαγαζί του Γιώργου Παπακώστα, ήταν πέρυσι στις 28 Ιανουαρίου, ενώ φέτος, οι δύο δράστες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης, περίπου στις 02:00-03:00 το πρωί. «Θεωρώ πως είναι οι ίδιοι που άνοιξαν το μαγαζί και πέρυσι. Έχω δει τα πρόσωπά τους από τις κάμερες, φαίνονται πεντακάθαρα» λέει στο enikos.gr, και προσθέτει πως άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και λίγα χρήματα.

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ επισημαίνει πως στην περιοχή της Νέας Σμύρνης οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με την εγκληματικότητα, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, «έχουν ανοίξει πάνω από 50 καταστήματα εδώ και έναν χρόνο. Από μίνι μάρκετ, μέχρι εστιατόρια και περίπτερα. Μπαίνουν και παίρνουν ακόμη και κέρματα, οτιδήποτε υπάρχει. Είναι σαν το παιχνίδι τους. Είμαστε σε επικοινωνία με όλους τους καταστηματάρχες. Αυτή η συμμορία των ανηλίκων, το έχει παραξηλώσει».

Ο Γιώργος Παπακώστας «ανέβασε» το μεσημέρι της Πέμπτης (08/02), το σχετικό βίντεο από την διάρρηξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε «πέρυσι μπήκατε 28 Ιανουαρίου στο μαγαζί. Φέτος ήσασταν πιο οργανωμένοι και γρήγοροι. Γνωρίζατε που είναι το γραφείο… Για την επόμενη φορά σας ενημερώνω ότι το φως ανοίγει από τον διακόπτη πάνω από την πόρτα. Άντε και καμία τράπεζα όταν κλείσετε τα 18. Να σας χαίρονται οι “γονείς” σας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ