Γιώργος Κυπαρίσσης: Με ξυρισμένο κεφάλι ο επιχειρηματίας- Τα πρώτα λόγια στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του

Η εφιαλτική περιπέτεια που πέρασε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, έληξε το πρωί της Παρασκευής, όταν και απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του, που τον κρατούσαν όμηρο επί 70 ημέρες.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας επέστρεψε στο σπίτι του συνοδεία ενός αστυνομικού, έπειτα από την πολύωρη κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, έχει περιγράψει τα πάντα στους αστυνομικούς. Έχει αναφερθεί αναλυτικά στις συνθήκες κράτησής του, ενώ φέρεται να έχει πει ότι οι απαγωγείς του μιλούσαν καθαρά ελληνικά. Σημειώνεται ότι τα ρούχα που φορούσε όταν τον απελευθέρωσαν οι απαγωγείς, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν ανεύρεση DNA.

επιχειρηματίας - Γιώργος Κυπαρίσσης

Εκτός από τους δικούς του ανθρώπους, τον επιχειρηματία περίμεναν έξω από το σπίτι του και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης εμφανίστηκε ευδιάθετος και είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: “είμαι καλά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι λίγο τρελαμένος σήμερα, θα τα πούμε αύριο”.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που μετέδωσε το mega, οι απαγωγείς είχαν ξυρίσει το κεφάλι του επιχειρηματία, σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη DNΑ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ