Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του επικοινώνησε με τον οδηγό του φορτηγού – “Ήθελα να του πω ότι…”

Συγκινεί ξανά η σύντροφος του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του, στο Μεταξουργείο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Η Διονυσία Γεωργιάδου επιβεβαιώνει ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οδηγό του φορτηγού, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο, και, μεταξύ άλλων, του ανέφερε πως η οικογένεια του ηθοποιού δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πάνος Νάτσης: “Ακόμα προσπαθούμε να βγούμε από το σοκ” λέει η σύντροφός του

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Διονυσία Γεωργιάδου σημειώνει:

“Εγώ τον πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο, γιατί έχω μάθει ότι είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Και επειδή ούτε ο Πάνος θα ήθελε ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και να υποφέρει τόσο πολύ, ήθελα να του πω ότι εμείς δεν θα απαιτήσουμε τίποτα νομικά. Ούτως ή άλλως παραβιάστηκε STOP, δεν έφταιγε σε κάτι. Ήθελα να ξέρει, ότι ούτε ο Πάνος θα ήθελε να περνάει αυτό που περνάει αυτή τη στιγμή”.

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζονται η ίδια και η οικογένεια του Πάνου Νάτση τον πόνο τους για την απώλεια του 31χρονου ηθοποιού, τονίζει εμφανώς συντετριμμένη: “προς το παρόν, επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα προσπαθούμε να βγούμε από το σοκ”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ