Γιώργος Καλλιακμάνης: Σύντομα θα έχουμε εξιχνιάσεις στον «πόλεμο της νύχτας»

Την εκτίμησή του ότι σύντομα θα έχουμε εξιχνιάσεις σε ό,τι αφορά υποθέσεις που σχετίζονται με τον «πόλεμο της νύχτας» διατύπωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την μαφιόζικη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Κορυδαλλός: Ο «Ράμπο» που όλοι στη νύχτα ήθελαν νεκρό – Το «βαρύ βιογραφικό» και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

«Φαίνεται ότι ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει. Το έχουμε πει ότι υπάρχει ομερτά σιωπής, γιατί υπάρχει οργανωμένο έγκλημα», είπε αρχικά απαντώντας γιατί δεν εξιχνιάζονται εύκολα τέτοιου είδους υποθέσεις.

«Όμως, οφείλουμε συνάμα να ομολογήσουμε ότι τελευταία έχουμε κάποιες εξελίξεις. Στο θέμα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν συλληφθεί δύο άτομα που φέρονται να είναι δράστες. Η υπόθεση είναι στην ανάκριση, δεν είμαστε εμείς δικαστήριο, και ο ανακριτής συνεχίζει αυτή την έρευνα. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλά συγκοινωνούντα δοχεία στο οργανωμένο έγκλημα και εδώ οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές και διάσπαρτες, η Αστυνομία αξιοποιεί τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από τις κάμερες, πολύ μεγάλο υλικό στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο και “ξεσκονίζεται” στην κυριολεξία», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Κορυδαλλός: Είχαν και υποστηρικτική ομάδα οι εκτελεστές – ΒΙΝΤΕΟ με το καμένο όχημα στον Σκαραμαγκά

«Θα μου επιτρέψετε να πω ότι σύντομα θα έχουμε εξιχνιάσεις που έχουν να κάνουν με αυτές τις υποθέσεις», τόνισε στη συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: «Η ουσία είναι ότι η Αστυνομία προχωράει και εδώ φαίνεται πόσο σημαντικό ήταν αυτό που είχε κάνει ο κ. Χρυσοχοϊδης, που είχε πάει με ένα υπόμνημα πολλών σελίδων στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και είχε ζητήσει την συνδρομή των δικαστικών Αρχών. Αυτές οι υποθέσεις δεν λύνονται μόνο από τις έρευνες της Αστυνομίας. Οι έρευνες πολλές φορές είναι ελλιπείς, γιατί δεν ανοίγουν στόματα, δεν υπάρχουν μαρτυρίες».

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής υπογράμμισε: «Βλέπουμε ότι υπάρχει τώρα συνεργασία των δικαστικών Αρχών. Ειδικά στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, υπάρχει ένας ανακριτής, που οφείλω να ομολογήσω, ότι είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι το τέλος».

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Αυτό είναι το όχημα διαφυγής των δραστών

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ