Κορυδαλλός: Είχαν και υποστηρικτική ομάδα οι εκτελεστές – ΒΙΝΤΕΟ με το καμένο όχημα στον Σκαραμαγκά

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου σε δύο άνδρες, στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές. Οι έμπειροι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης βλέπουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στον χώρο της νύχτας πίσω από την διπλή δολοφονική επίθεση.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Αυτό είναι το όχημα διαφυγής των δραστών

Το παρελθόν των δύο θυμάτων, αλλά και ο τρόπος δράσης των εκτελεστών που προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, παραπέμπουν σε μαφιόζικη εκτέλεση και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ, στην οδό Σοφίας Βέμπο. Τα δύο θύματα, 37 και 48 ετών, επέβαιναν σε ένα θωρακισμένο τζιπ και μόλις είχαν φτάσει έξω από το σπίτι τους, όταν εμφανίστηκαν οι δράστες, που τους «γάζωσαν» με δύο διαφορετικά πολεμικά όπλα.

Κορυδαλλός: Το χρονικό της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης – Ποιος ήταν ο «ταξιτζής» που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του, ο οποίος είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει την χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ, και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής.

Ο πρώτος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο και ο δεύτερος δίπλα, μέσα στο γκαράζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν περισσότερους από 45 κάλυκες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, αριθμός που αποκαλύπτει την πρόθεση των δραστών να μην αφήσουν κανένα περιθώριο επιβίωσης στα δύο θύματά τους.

Κορυδαλλός: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ – Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι Αρχές

Μετά την διπλή εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή. Μετακινήθηκαν στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου έβαλαν φωτιά στο όχημα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε πλάνα από το καμένο όχημα των εκτελεστών:

 

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως είδε δύο μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών.

Το κίνητρο της διπλής δολοφονίας εκτιμάται πως είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς και τα δύο θύματα είχαν απασχολήσει το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις της νύχτας.

Ο οδηγός του θωρακισμένου τζιπ είχε κατηγορηθεί και είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου στη Παιανία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως είχε στενές σχέσεις και με γνωστούς μπράβους, και εκτιμούν πως το συμβόλαιο θανάτου έχει την σφραγίδα αντίπαλης ομάδας που κινείται στον υπόκοσμο της νύχτας.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ