Γιαννιτσά: Οι πρώτες εικόνες από το σοκαριστικό ατύχημα στην πίστα Μotocross

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες εικόνες από το σοκαριστικό ατύχημα με δύο τραυματίες, που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν το motomag.gr και το mega, καταγράφονται οι σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν έπειτα από το ατύχημα. Ένας άνθρωπος είναι πεσμένος στο έδαφος και άλλοι γύρω του προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Γιαννιτσά ατύχημα motocross

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο εάν και οι δύο τραυματίες είναι θεατές ή εάν κάποιος απ’ αυτούς είναι αθλητής. Σύμφωνα με το mega, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 27χρονο, οι οποίοι διασωληνώθηκαν αμέσως μόλις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, αποφασίστηκε να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Γιαννιτσά ατύχημα motocross

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό ατύχημα και για το εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από την διοργανώτρια εταιρεία.

Γιαννιτσά: Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη όταν κατά τη διάρκεια ενός άλματος στον αγώνα της ΜΧ2, μία μοτοσυκλέτα “έφυγε” εκτός διαδρομής και κατέληξε στον χώρο της ζώνης των μηχανικών.

Αρχικά έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και στη συνέχεια παρέσυρε και μία μεταλλική κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας διεκόπη, ενώ στη συνέχεια η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα που μετέδωσε το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ