Γιάννης Ξανθόπουλος: «Υπάρχουν αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος που εμφανίστηκε» λέει ο δικηγόρος του για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου

Το ενδεχόμενο ο οδηγός του τρίτου εμπλεκομένου αυτοκινήτου να ήταν άλλος απ’ αυτόν που παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές, κατήγγειλε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, αναφερόμενος στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο, που έγινε πριν από μερικές ημέρες στις Αχαρνές.

Ο δικηγόρος του 24χρονου τραγουδιστή θέλησε αρχικά να μεταφέρει την ειλικρινή και ολόψυχη λύπη του Γιάννη Ξανθόπουλου για το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστεί σοβαρά ένας συνομήλικός του.

Όπως είπε, ο πελάτης του είναι «ανθρώπινα συντετριμμένος» και παραμένει σοκαρισμένος από το συμβάν. Ο 24χρονος, που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία, ενώ δηλώνει στη διάθεση των Αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα μετά το δυστύχημα, εμφανίστηκε ένας 68χρονος ως ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, που καταγράφεται σε βίντεο να παραβιάζει STOP, γεγονός, που σύμφωνα με την πλευρά του τραγουδιστή, οδήγησε τον Γιάννη Ξανθόπουλο να βγει στο αντίθετο ρεύμα για να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα των δύο 19χρονων.

Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

O Παναγιώτης Mπαλακτάρης, δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε στην εκπομπή LiveNews. «Υπάρχει ένα δεδομένο ότι κάποιος οδηγός παραβίασε ένα STOP. Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός του STOP, ενώ είδε ότι υπήρχε σύγκρουση, είδε ότι υπήρξαν τραυματίες, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Εξαφανίστηκε για αρκετές μέρες και όταν πλέον εμφανίστηκε στις αστυνομικές Αρχές κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος, ο οποίος οδηγούσε εκείνο το ξημέρωμα το συγκεκριμένο όχημα και όχι κάποιος άλλος, που ο κύριος που εμφανίστηκε έρχεται να καλύψει», τόνισε ο δικηγόρος.

Όπως είπε στη συνέχεια, «θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος που εμφανίστηκε κι όχι άλλος. Τις αμφιβολίες αυτές τις εδράζω στο γεγονός ότι αν ήταν ο ίδιος προφανώς θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο, ακόμη κι αν βρισκόταν σε κατάσταση ταραχής, και με βεβαιότητα και πάλι λέω ότι δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης». Τόνισε, δε, ότι εκτός από την Αστυνομία, «θα ψάξουμε και εμείς αυτό το ενδεχόμενο».

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον οδηγό του τρίτου οχήματος, που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα. Ανέφερε, όμως, ότι υπάρχουν άλλοι οδηγοί που ήταν πίσω από τα εμπλεκόμενα οχήματα και μπορεί να βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ