Τροχαίο στις Αχαρνές: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου – «Όλα τελείωσαν» είπε ο πατέρας του

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε χθες (14/03) η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές, στο οποίο ενεπλάκη και ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. «Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φεύγει 19 χρονών παιδί», είπε ο πατέρας του 19χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου 19χρονου επανέλαβε πως θα κινηθεί νομικά, «όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει» και πρόσθεσε «έχω, δεν έχω, γίνεται δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο και να μάθουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι πίσω το παιδί μου, αλλά να μην πάρουν του αλλουνού».

Αναφορικά με την ταυτοποίηση του οδηγού του τρίτου οχήματος, επεσήμανε πως «απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο ένας πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

«1.000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί. Ακόμα και μια γάτα να σκοτώσει κάποιος, είναι εγκληματίας και πρέπει να παραδίνεται» είπε ακόμα ο πατέρας του 19χρονου, ενώ σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται εκείνος και η σύζυγός του, είπε: «Είμαστε 3-4 μέρες συνέχεια με φάρμακα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ