Γιάννης Ξανθόπουλος – Σε σοκ ο πατέρας του τραγουδιστή για το τροχαίο: «Από το πρωί κλαίω, δεν είμαι καλά»

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος να χάσει την ζωή του και ο συνομήλικος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε, σοκαρισμένος, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο μικρός είναι καλά, Δόξα τω Θεώ σώθηκε, καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι, δεν ξέρω, η κόρη μου, τα παιδιά όλοι εκεί, η γυναίκα μου εκεί. Όλοι είναι στο νοσοκομείο μαζί του. Τι να κάνουμε, το παιδί, με αυτό που έμπλεξε. Δεν φταίει και σε τίποτα. Δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Ο άλλος από το stop, που βγήκε και τον ενόχλησε και πήγε να μην τον πλακώσει. Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Σπίτι από το πρωί είμαι, το έμαθα από το πρωί, εδώ κλάματα… Τρελάθηκα! Ο γιος μου ο μεγάλος το πρωί έφυγε, ήταν να πάει για δουλειά 07:15 και έφυγε 5:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα, λέω, “Γιατί τόσο νωρίς;” και αυτός άρχισε τα κλάματα και λέει, έτσι μπαμπά, “Στο νοσοκομείο είμαι, ο Γιαννάκης τράκαρε”» περιέγραψε.

Ναι, ναι, δεν μου το είπε… Η γυναίκα μου πήγε για δουλειά το πρωί 08:00 και αυτή δεν ήξερε. Μετά την πήραμε, πήγε νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι κανένας. Μόνος μου είμαι εδώ, άστα… Ο Γιαννάκης τώρα είναι πολύ σοκαρισμένος που σκοτώθηκε το παιδί  και που δεν φταίει το παιδί μου… Δόξα τω Θεώ είναι καλά. Δεν μου τα λένε όλα, θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν. Η κόρη μου, ο γιος μου, οι δύο γαμπροί, όλοι εκεί είναι. Δεν μου λένε τίποτα ακόμα, θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος ο Γιάννης, είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε άστο… Και είναι τόσο προσεκτικός. Ο άλλος που βγήκε από το stop, αυτός φταίει και τώρα τι να σας πω… Πολύ λυπάμαι για το παιδί που πέθανε, κρίμα το παιδί… Από το πρωί κλαίω στο σπίτι, κλαίω, δεν είμαι καλά…», ανέφερε ο πατέρας του τραγουδιστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ