Γιάννης Γιοκαρίνης: «Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια ούτε να της επιτεθεί ούτε να την χτυπήσει», λέει ο δικηγόρος του

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/4) στον Άγιο Παντελεήμονα, για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του. Ωστόσο, ο τραγουδιστής κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από την σύζυγό του.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Παναγιώτης Διαλινάκης, μίλησε σήμερα το πρωί (4/4) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του τραγουδιστή είπε: «Κρίθηκε ελεύθερος ως αθώος μετά τη σύλληψή του. Έγινε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος, ως αθώος. Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που πραγματικά απεδείχθη ότι δεν τελέστηκε κάποιο έγκλημα ή αδίκημα. Για αυτό και κρίθηκε αθώος».

«Αυτή η ευαισθησία που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο μπορεί να οδήγησε και σε αυτή τη δικογραφία. Διότι ναι, υπήρξε πραγματικά μια έντονη – όπως είπαν και οι ίδιοι – λεκτική και φραστική αντιπαράθεση. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια από τον κ. Γιοκαρίνη ούτε να της επιτεθεί ούτε να την χτυπήσει. Ήταν μόνο λόγια και τίποτα άλλο», σημείωσε ο κ. Διαλινάκης.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Η κα. Μιχαλοπούλου κάλεσε την αστυνομία, όταν προσήλθαν τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Τους ευχαρίστησαν και τους είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί τους είπαν ότι πρέπει να προσέλθει στο τμήμα, η κα Μιχαλοπούλου επέμεινε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση. Πήγαν στο τμήμα, όπως όφειλαν, δήλωσε πάλι ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση, αλλά είναι αυτεπάγγελτη δίωξη. Ποτέ δεν είπε ότι την έπιασε από τον λαιμό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ