Για ασέλγεια κόρη γνωστού καθηγητή

Για ασέλγεια κόρη γνωστού καθηγητή

Με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε τις τελευταίες μέρες, κρίνεται μια περίεργη υπόθεση που υπάρχει στα ανακριτικά γραφεία για πάνω από πέντε χρόνια και αφορά την κόρη του καθηγητή και πρώην πρύτανη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπεται για να δικαστεί για το αδίκημα της “τέλεσης κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικης κάτω των 18 ετών”, παιδαγωγός και καθηγήτρια του Αρσακείου, καθόσον για το επίμαχο χρονικό διάστημα, το οποίο αφορά το σκεπτικό του βουλεύματος, συναναστρεφόταν με ανήλικη μαθήτριά της, σχέση που έπειτα από καταγγελία χαρακτηρίστηκε επιλήψιμη.

Με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από δικαστικές πηγές, οι γονείς μιας ανήλικης μαθήτριας, η οποία φοιτούσε στο Αρσάκειο, φέρεται να αντιλαμβάνονται ότι η κόρη τους εμφανίζεται προβληματισμένη απέναντι στην επαφή με την καθηγήτριά της.

Συγκεκριμένα στοιχεία (γραπτά και ηλεκτρονικά) που οι γονείς επικαλούνται μετά βεβαιότητος ως αποδεικτικά και ακλόνητα, τους οδηγούν περί του έτους 2007-2008 στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου προβαίνουν σε καταγγελία.

Αστυνομικές πηγές σχολίαζαν τότε ότι οι γονείς καταγγέλλουν “συνεχείς πιέσεις, δώρα και υποσχέσεις” από την κόρη του πρύτανη.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι η κόρη τους υφίσταται το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα καλούν κι άλλους μάρτυρες, οι οποίοι καταθέτουν.

 

Πηγή: Δημοκρατία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ