Φυλή: Οι δράστες πήγαν για ναργιλέ μετά την φονική επίθεση στον 54χρονο φύλακα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενός 54χρονου υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, που σημειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, στις 15 Ιουλίου, στο φωτοβολταϊκό πάρκο του ΧΥΤΑ Φυλής, στα Άνω Λιόσια Αττικής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι μετά την φονική επίθεση πήγαν να διασκεδάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δράστες μόλις ξυλοκόπησαν τον 54χρονο φύλακα, πήγαν να κάνουν ναργιλέ σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Όσο κάθονται στο τραπέζι, διακρίνονται από τις κάμερες ασφαλείας δύο από αυτούς, ωστόσο απέναντί τους είναι και οι άλλοι δύο συνεργοί.

Ο ένας από τους δράστες, αφήνει στο τραπέζι το κλεμμένο κινητό του θύματος, το οποίο είναι και το αντικείμενο που τους πρόδωσε, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr.

«Ο 19χρονος δράστης, όσο ήταν στο τραπέζι του καταστήματος, μιλούσε στους υπόλοιπους συνεργούς κάνοντας κινήσεις με τα χέρια και το σώμα, στις οποίες ήταν εμφανές ότι περιέγραφε τα χτυπήματα με γροθιές, ενώ στο τέλος της περιγραφής, κάνει μία κίνηση που υποδηλώνει το χτύπημα με αντικείμενο στο κεφάλι του θύματος, γεγονός που συνάδει με την επίθεση στον 54χρονο», όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στον ΑΝΤ1.

Ο γιος του 54χρονου θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως η προ-τελευταία κίνηση του δράστη δείχνει χτύπημα στο κεφάλι ενώ ο άνθρωπος είναι κάτω, και η τελευταία κίνησή του δείχνει το “τέλος, τον σκότωσα”. «Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα είχα να τους πω κάτι. Δεν θεωρώ πως μετά από μία τέτοια πράξη υπάρχει κάτι να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο. Θες απλά να του κάνεις το ίδιο που έκανε στον πατέρα σου. Μιλάμε για τον πατέρα μου, όχι για κάποιον που απλά γνώριζα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ