Φθιώτιδα: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου τζιπ στην εθνική οδό

Καταδίωξη κλεμμένου τζιπ, βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας,

Τρόμος για 57χρονο στη Φθιώτιδα: Μασκαράδες-ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του – Τον απείλησαν με κατσαβίδι

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος, με καταγωγή από τη Συρία, έχει εμπλακεί ξανά σε υποθέσεις κλοπών, αλλά και σε μεταφορές παράτυπων μεταναστών από την παραμεθόριο.

Μόνο που ο κλέφτης δεν αντιλήφθηκε ότι το καινούριο και ευρύχωρο μοντέλο που είχε διαλέξει να κλέψει, είχε σύστημα εντοπισμού (GPS) με αποτέλεσμα μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή να παρακολουθείται το στίγμα του.

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βαν – Απεγκλωβίστηκε οδηγός

Οι αστυνομικές αρχές της Φθιώτιδας έθεσαν άμεσα σε επιφυλακή τις δυνάμεις τους στον αυτοκινητόδρομο, οι οποίες εντόπισαν το μαύρο όχημα να κινείται αρχικά λίγο έξω από τα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια στις Θερμοπύλες.

Ένα όχημα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφερε να το ακολουθήσει και λίγο μετά τη διασταύρωση Μπράλου να βρέθηκε μπροστά του, κόβοντας το δρόμο. Ο Σύρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει, χώθηκε απότομα στη νέα έξοδο προς Καρπενήσι, όμως οι αστυνομικοί αποδείχτηκαν ακόμα πιο ικανοί και κατάφεραν κι εκείνοι να αλλάξουν πορεία, μπαίνοντας ομοίως στο συνδετήριο δρόμο με τον Ε65.

Εντός της εισόδου του Ε65, το πλήρωμα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας κατάφερε και πάλι να το προσπεράσει, ενώ ένα ακόμη όχημα της ίδιας υπηρεσίας είχε φτάσει από πίσω μπλοκάροντας τον στο μέσο της οδού.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα ακόμη δύο σταθμοί της ΔΑ Φθιώτιδας, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που ανέλαβαν την προανάκριση, καθώς πρόκειται για γνωστή φυσιογνωμία που απασχολεί τις Αρχές.

Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, χωρίς να έχει πάθει κάποια ζημιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ