Φθιώτιδα: Μπλόκα παντού για τον Παλαιοκώστα

Συναγερμός έχει σημάνει και στη Στερεά Ελλάδα, μετά την κινηματογραφική ληστεία, αλλά “Παλαιοκώστα” στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, όπου οι τρεις δράστες άρπαξαν το ποσό των 197.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι ληστές έδειχναν να είναι επαγγελματίες, έφεραν βαρύ οπλισμό, ενώ είχαν φροντίσει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας περούκες, καπέλα και γυαλιά. Διέφυγαν με ένα λευκό βαν που έγραφε στο πλάι “Θεσσαλικές μεταφορές”, το οποίο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πίσω από το χθεσινό “χτύπημα” κρύβεται ο Παλαιοκώστας και γι΄ αυτό σήμανε συναγερμός σε όλη την κεντρική Ελλάδα. Γνωρίζουν επίσης ότι στην ορεινή Θεσσαλία και Στερεά ο Παλαιοκώστας ξέρει τις διαδρομές με κλειστά μάτια, ειδικότερα τους επαρχιακούς και δασικούς δρόμους και γι΄ αυτό ξέρουν ότι είναι δύσκολος ο εντοπισμός του.

Ωστόσο από χθες το μεσημέρι σε Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία, που είναι από τις αγαπημένες του περιοχές , οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και διενεργούν έλεγχους με μεγάλη προσοχή σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Αντιτρομοκρατική στη Φαρκαδόνα για τη ληστεία

Έκρυβε στο καφενείο τα… όπλα

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.