Φρίκη στον Βόλο: Έδεσαν σε τσουβάλι νεογέννητα γατάκια και τα πέταξαν σε κάδο

Φρίκη στον Βόλο. Άγνωστος πέταξε νεογέννητα γατάκια σε κάδο σκουπιδιών στη συνοικία Χρυσοχοΐδη, στη συμβολή των οδών Δαβάκη – Παπανικολάου.

Περίοικος ενημέρωσε τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο πήγαν πυροσβέστες οι οποίοι εντόπισαν μέσα σε τσουβάλι τα γατάκια με τον ομφάλιο λώρο και τα απεγκλώβισαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Φρίκη στον Βόλο με νεογέννητα γατάκια

Όπως αναφέρει η Φιλοζωική «ο «άνθρωπος» που το έκανε, είχε τοποθετήσει το κάθε γατάκι σε ξεχωριστή νάιλον σακούλα και όλες μαζί οι σακούλες ήταν μέσα στο τσουβάλι…. Δυστυχώς από τον απεγκλωβισμό, τα δύο από τα τέσσερα γατάκια ήταν ήδη νεκρά. Τα άλλα 2 γατάκια που βρίσκονται εν ζωή τα παρέδωσε στις κτηνίατρους Φαίδρα Βαρβαρέζου και Ντιάνα Καματερού μια κυρία που άκουσε το κλάμα τους».

Η Φιλοζωική Ομάδα αναφέρει ότι όσο κι αν επιμένει στη σύγκληση της 5μελούς επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων  του Δήμου Βόλου και ότι πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες, δυστυχώς μάλλον ο Δήμος τις θεωρεί αόρατες και οι στειρώσεις των αδέσποτων γατιών στην πόλη μας, γίνονται μόνο με ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ στις περισσότερες πόλεις της χώρας υπάρχει πρόγραμμα στειρώσεων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ