Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ηλικιωμένος πέταξε μέσα σε σωλήνα νεογέννητα γατάκια, έριξε νερό και τα έπνιξε – ΒΙΝΤΕΟ

Την απανθρωπιά και τη βαναυσότητά του έδειξε ένας ηλικιωμένος σε τρία μικρά νεογέννητα γατάκια στην Νέα Φιλαδέλφεια, όταν τα έβαλε μέσα σε σωλήνα, έριξε νερό και τα έπνιξε.

Η αποτρόπαια πράξη του καταγράφηκε από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έμειναν άναυδοι μπροστά στις σκληρές εικόνες που αντίκρισαν. Το βίντεο καταγράφει τον δράστη να αρπάζει τα γατάκια και να τα βάζει μέσα σε σωλήνα, ενώ στη συνέχεια έριξε νερό, μέχρι που ξεβράστηκαν νεκρά τα δύο από την άλλη έξοδο, ενώ το τρίτο γλύτωσε από τύχη.

Δείτε το βίντεο – Σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, «ο ηλικιωμένος διέδιδε περήφανα ότι θα αφάνιζε κάθε ίχνος τετράποδης ζωής, το έκανε και το έχει ξανακάνει».

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα έγραψαν το σύνθημα «φονιά τις φόλες θα τις δώσουμε να τις φας», στο παράθυρο του δράστη, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο έχει εξαφανιστεί.

Στο Mega μίλησε και το πρόσωπο που εκανε την καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω ”σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε ο κ. Νίκος.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε πως τράβηξε βίντεο το τραγικό συμβάν καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δράστης δεν συμπαθεί τις γάτες και πως στο παρελθόν έχει σκοτώσει και άλλα γάτες που διέμεναν στην γειτονιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ