Φωτιά ΤΩΡΑ στον Διόνυσο – Πιθανόν λόγω κεραυνού

Φωτιά και στον Διόνυσο ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, πιθανόν λόγω κεραυνού. Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί στην περιοχή του Διονύσου, κοντά στο γερμανικό νεκροταφείο στην Πεντέλη και στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, με έξι οχήματα. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα, ενώ κινητοποιήθηκε ακόμη ένα ελικόπτερο για την εναέρια επιτήρηση. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες.

Διάσπαρτες εστίες και στην Πάρνηθα

Νωρίτερα έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ότι διάσπαρτες εστίες φωτιάς ξέσπασαν σε διάφορα σημεία της Πάρνηθας, λόγω κεραυνών. Συγκεκριμένα, έχουν εκδηλωθεί περίπου τέσσερις εστίες φωτιάς και στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων του Σώματος, μέρος του Μηχανοκίνητου Ειδικού Τμήματος Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) αλλά και δύο ελικόπτερα.

Σημειώνεται ότι εδώ και λίγη ώρα, έντονη βροχόπτωση με πολλούς κεραυνούς πλήττει την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών, από Βαρυμπόμπη προς Κατσιμίδι, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ