Φωτιά στον Κολωνό: «Θέλω πρώτα να γίνει καλά το παιδί μου» – Τι λέει ο πατέρας του 5χρονου

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 5χρονος, επιχειρούν να ρίξουν οι αρχές.

Φωτιά στον Κολωνό: «Άγγελέ μου σήκω, η μαμά είναι εδώ» – Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου

Ο 5χρονος, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση. Έξω από την Εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του, η οποία δεν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας που διενήργησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον προθάλαμο του διαμερίσματος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.

Κολωνός: Πολυοργανική ανεπάρκεια παρουσιάζει ο 5χρονος – Μόνο σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί

Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο πατέρας ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν. «Θέλω πρώτα να γίνει καλά το παιδί μου και θα απαντήσω την Τετάρτη στο δικαστήριο. Όχι, δεν ήταν λόγω μέθης. Είμαι οικογενειάρχης, έχω πέντε παιδιά και κάνω δύο δουλειές. Έτσι, ήμουν απλά κουρασμένος και κοιμήθηκα», δήλωσε ο πατέρας του αγοριού στον ΑΝΤ1.

Στον πατέρα του 5χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη.

Φωτιά στον Κολωνό: Συγκλονίζουν οι γονείς του 5χρονου – «Δεν μπορούσα να πάω στο δωμάτιο» – «Να γίνει ένα θαύμα…»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ