Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα κατέθεσε 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της ΜΚΟ – Ξεκινάει έλεγχος των πόθεν έσχες της

Νέες πληροφορίες για τα οικονομικά τόσο της μη κυβερνητικής οργάνωσης, «Κιβωτός του Κόσμου», όσο και του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου είναι χάλια – Ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει» – ΒΙΝΤΕΟ

Από τον έλεγχο της οικονομικής αστυνομίας σε σπίτια της «Κιβωτού», του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Οργάνωσης. Σύμφωνα με το MEGA, μέσα σε αυτούς λογαριασμούς είναι και μια μυστηριώδης κατάθεση που έκανε η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η κα Σταματία Γεωργαντή την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ σε λογαριασμό της ΜΚΟ.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Εντοπίστηκαν 350.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι στον Κολωνό – Τα νέα στοιχεία

Κιβωτός του κόσμου: Ξεκινάει έλεγχος των πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος ξεκινάει εξονυχιστικό έλεγχο των πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας, η οποία φαίνεται να είναι και η διαχειρίστρια της ΜΚΟ. Συνέπεια του οικονομικού ελέγχου που θα υπάρξει για την πρεσβυτέρα θα οδηγήσει και σε έλεγχο εξ αντανακλάσεως και στα οικονομικά του πατέρα Αντωνίου, αλλά και στα άτομα της οικογένειας.

Το γεγονός που «χτύπησε» το καμπανάκι ελέγχου στην Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος ήταν οι χιλιάδες κινήσεις στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας. Χαρακτηριστικός είναι ο αριθμός των κινήσεων (αναλήψεις-καταθέσεις) που έχουν γίνει. Ο αριθμός αυτός φαίνεται να ξεπερνάει τις δύο χιλιάδες.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ψάχνουν τα χρήματα που υπήρχαν στη θυρίδα – Τι έχει προκύψει από την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ