Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου είναι χάλια – Ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει» – ΒΙΝΤΕΟ

«Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου, η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει» ανέφεραν δύο γυναίκες από την Χίο, οι οποίες γνωρίζουν καλά τον πατέρα Αντώνιο και την μητέρα του, μιλώντας για την υπόθεση με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Εντοπίστηκαν 350.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι στον Κολωνό – Τα νέα στοιχεία

Οι δύο γυναίκες έζησαν για χρόνια με την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου. Η μία είναι αδελφική φίλη της μητέρας του και η δεύτερη τον μεγάλωσε σαν δεύτερη μητέρα του. Έξω από το πατρικό σπίτι του πατέρα Αντωνίου στην Χίο, οι δύο γυναίκες περιέγραψαν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τις δυσκολίες της οικογένειας στο νησί.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε η οικογενειακή φίλη. Στην συνέχεια, μίλησε για τα περιουσιακά στοιχεία που φέρονται να είναι στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου. «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Έχει η μητέρα του μερίδιο στην “Κιβωτό”; Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να την βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ψάχνουν τα χρήματα που υπήρχαν στη θυρίδα – Τι έχει προκύψει από την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας

Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

«Είναι ψέματα αυτά που λένε»

Οι δύο γυναίκες τόνισαν ότι δεν πιστεύουν ότι οι καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου ισχύουν και θεωρούν ότι έχουν σκοπό να τον βλάψουν. «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί. Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την “Κιβωτό”. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την “Κιβωτό”» είπε η οικογενειακή φίλη.

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία από τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ