Φωτιά στον Κολωνό: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος – «Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν» λέει ο πατέρας του

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα από το σπίτι του στον Κολωνό, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου.

Κολωνός: Πώς ξέσπασε η φωτιά – Τα σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική

Η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε «Μας είπαν οι γιατροί ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον συνεφέρει για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του. Δεν έχει εγκαύματα» και περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν από τις τραγικές στιγμές: «Ο σύζυγος μου ήταν πολύ κουρασμένος. Έκατσε να φάει και μετά να ξεκουραστεί. Δεν ισχύει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν μπορεί να πιει γιατί παίρνει φάρμακα».

Η ίδια είχε βγει για να πάρει φαγητό: “Δεν έκανα ούτε πέντε λεπτά για να γυρίσω. Άρχισα να τρέχω και να ανεβαίνω τις σκάλες. Μαζί με τον γείτονα μας, ξεκλείδωσα την πόρτα και δεν άνοιγε, την κλώτσησα και την έσπασα… Δεν μπόρεσα να τον βγάλω (σ.σ. τον 5χρονο)”, είπε η μητέρα του 5χρονου και ξέσπασε σε κλάματα.

Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν… Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν ξέρω πώς ξέσπασε η φωτιά… Ίσως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Δεν ξέρω…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ