«Βόμβα» για Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ολυμπιακός τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του – Τι ποσοστό δίνει το Transfermarkt

O Ολυμπιακός με 50%(!) έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ελεύθερος, αφού την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Νοεμβρίου, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη φήμη αυτή, η οποία φαίνεται απίστευτη ακόμα και ως τέτοια, αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt στην στήλη της «φήμες» (rumours), για την οποία τονίζει ότι οι πιθανότητες υπολογίζονται από τις αξιολογήσεις των ειδικών του TM.

Ο Ολυμπιακός προηγείται στην κατάταξη των υποψήφιων συλλόγων για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του 37χρονου Πορτογάλου διεθνούς επιθετικού με 50% πιθανότητες, μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία-39%) και την Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία 38%). Με 30% ακολουθεί η Ίντερ Μαϊάμι (ΗΠΑ), 27% έχει η Αλ Νασρ (Σαουδική Αραβία), 25% η Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) και 8% η Νιούκαστλ (Αγγλία) με 8%.

Αυτές οι πιθανότητες αφορούν αναλύσεις του Νοεμβρίου, αφού τον Οκτώβριο η Ίντερ Μαϊάμι είχε 48% και η Τσέλσι (Αγγλία) 45%.

TRANSFERMAKT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ