Φωτιά στο Αλιβέρι: Ανέβηκε ο αριθμός των δυνάμεων – Εξετάζεται εκκένωση χωριού

Δύσκολη προμηνύεται η νύχτα στο Αλιβέρι Εύβοιας καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση με πουρνάρια και ξερά χόρτα στην περιοχή Μηλάκι.

Φωτιά στην Εύβοια: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις – Δεν απειλούνται κατοικίες

Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής με τις φωτογραφίες από το μέτωπο να αποτυπώνουν την έκτασή της.

Φωτιά στην Εύβοια κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ – «Δύσκολο βράδυ» λέει ο αντιδήμαρχος

Αυτή την ώρα η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εξετάζεται από τις τοπικές Αρχές η εκκένωση του χωριού Πράσινο.

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαΐδίτης δήλωσε στο evima.gr, πως, «Το μέτωπο είναι 10 km συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτο και υπάρχει πιθανότητα εκκένωσης του χωριού Πράσινο. Αυτή τη στιγμή καίει πάνω από το νταμάρι της ΑΓΕΤ και κατευθύνεται προς τον Προφήτη Ηλία Πρασίνου».

Ενισχύθηκαν κι άλλο οι δυνάμεις

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως οι δυνάμεις από 55 έγιναν 70 με 19 οχήματα. Πλέον ο αριθμός αυτός ανέβηκε κι άλλο, καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική τα οχήματα έγιναν 24 και ο αριθμός των επίγειων δυνάμεων 82.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, έχει γίνει αίτημα να σηκωθούν εναέρια μέσα, τον αριθμό των οποίων θα το γνωρίζουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ