Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Τηλεοπτικό συνεργείο περικύκλωσαν οι φλόγες – ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με τους άνδρες της Πυροσβεστικής, τους εθελοντές και τους κατοίκους να βιώνουν ακόμη μία νύχτα αγωνίας.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής o ρεπόρτερ του Mega, Θεολόγος Ηλιού, μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε ο ίδιος, καθώς το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και δύο κάτοικοι της περιοχής είχαν περικυκλωθεί από τις φλόγες.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία κατάφερε να τους απεγκλωβίσει. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 198 πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 59 οχήματα.

«Αυτό που βιώσαμε είναι ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει εδώ και δύο μέρες στην Αλεξανδρούπολη. Βρισκόμασταν στο Απαλό όπου είχε σταλεί 112 μόνο για του καπνούς, φεύγαμε από το χωριό, ήμασταν στην περιοχή Λάκκα κι εκεί ξαφνικά γύρισε ο αέρας, μας περικύκλωσε και εγκλωβιστήκαμε σε ένα μαντρί μαζί με τους ιδιοκτήτες» είπε ο δημοσιογράφος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μαζί μας ήταν και δύο αδέλφια, ένας άντρας και μια γυναίκα και προσπαθούσαν να σβήσουν με κουβάδες τη φωτιά. Δεν ήθελαν να φύγουν. Η περιοχή είχε ξανακαεί και δεν πίστευαν ότι θα έπιανε ξανά. Βλέπαμε να μας περικυκλώνει η φωτιά και ευτυχώς υπήρχε ψυχραιμία από τους κατοίκους και από τις Αρχές που ήμασταν συνεχώς σε επικοινωνία μαζί τους. Οι άνθρωποι δεν ήθελαν να φύγουν, ήθελαν να σώσουν το βιό τους. Τους πείσαμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ