Φωτιά στη Φυλή: «Κραυγή» από την σύζυγο του κατοίκου που διέσωζε ζώα – «Δεν θέλω ήρωες, θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή»

Την δική τους τιτάνια μάχη δίνουν οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δεκάδες φωτιές που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ανάμεσα στις δραματικές εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε έναν κάτοικο, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του, έσωσε ζώα από τον πύρινο κλοιό, στη Φυλή.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Δραματικές εικόνες από την τιτάνια μάχη με τις φλόγες – Με λεκάνες, κουβάδες και λάστιχα σώζουν ό,τι μπορούν

Στις συγκλονιστικές εικόνες που κυκλοφορούν, ο συγκεκριμένος κάτοικος, φαίνεται να έχει σώσει τουλάχιστον ένα γαϊδουράκι, ένα άλογο, όπως και έναν σκύλο, τον οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η σύζυγος του Λεωνίδα Ρόδη, με ανάρτησή της στα social media, αναφέρεται «στον άνθρωπό της», τον άντρα και πατέρα του παιδιού που περιμένουν να γυρίσει ασφαλής και υγιής στο σπίτι τους, τονίζοντας πως «δεν θέλει ήρωες».

Φωτιά στην Φυλή: Καμένα σπίτια και εικόνες καταστροφής – Δακρυσμένοι ιδιοκτήτες ψάχνουν να δουν τι μπορούν να σώσουν

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωεςΘέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γ****νται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες,μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!! Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ