Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικός σώζει παιδάκι – Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του

Με συγκίνηση μίλησε ο πατέρας του αστυνομικού, Παύλου Τερζόγλου ο οποίος έσωσε ένα παιδάκι από τη φωτιά στα Δερβενοχώρια. Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Φωτιά στη Μάνδρα: Αναζωπύρωση πίσω από το μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη βρετανική Mirror, η οποία ασχολήθηκε με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ο αστυνομικός με το παιδί στην αγκαλιά του φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο.

Στους πυρόπληκτους του Δήμου Σαρωνικού κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Ο πατέρας του 26χρονου αστυνομικού, Χρήστος Τερζόγλου μιλώντας στο OPEN τόνισε ότι αρχικά ανησύχησε όταν είδε τον γιο του στις φωτιές.

«Ήμουν στην Αθήνα και τον περίμενα. Έφυγε στις 5 το πρωί από το σπίτι και γύρισε στις 7 το βράδυ. Μου είχε πει ότι θα γυρίσει στις 2 το μεσημέρι και ανησύχησα. Δεν το σήκωνε το τηλέφωνο. Και κάποια στιγμή στις 3-4 ανησύχησα πολύ».

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των πυρκαγιών

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε όταν είδε τη φωτογραφία με τον γιο του να έχει αγκαλιά ένα παιδάκι απάντησε: «Σίγουρα ένιωσα μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο για τον γιο μου, γιατί όλα τα παιδιά μου τα μεγάλωσα με αρχές. Ένιωσα συγκίνηση για όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη εκεί. Και για τους πυροσβέστες και για όλα τα παιδιά της Αστυνομίας».

«Και αυτός συγκινήθηκε πάρα πολύ» όταν είδε την φωτογραφία, σημείωσε ο κ. Τερζόγλου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ